Γράφει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος  

Το 1968, ο Andy Warhol με μια φράση, περιέγραψε με ακρίβεια τα όσα συμβαίνουν στην τηλεοπτική δημοκρατία μας , “Στο μέλλον, ο καθένας θα είναι διάσημος για 15 λεπτά”. 

Δεν ξέρω αν το νόημα αυτής της φράσης περιγράφει τον κ. Κουκουλόπουλο και την  ανάγκη του για τα λίγα λεπτά δημοσιότητας ή πρόκειται  για μία αισχρή συκοφαντία σε βάρος του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;  

Αυτό θα πρέπει να το αποδείξει ο ίδιος, παρουσιάζοντας τις φωτογραφίες!

Ακόμα και στην Χαριλάου Τρικούπη αιφνιδιάστηκαν από τις καταγγελίες  του Πάρη Κουκουλόπουλου που επανέφερε  το θέμα με το περίφημο δείπνο στο Salon de Bricolage ανάμεσα στους Αλέξη Τσίπρα και τις Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την συνάντηση των δύο κυριών με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές το έχουν διαψεύσει, ο κ. Κουκουλόπουλος αποφάσισε να το διερευνήσει και να μας κάνει τη φοβερή αποκάλυψη ότι έχει και φωτογραφίες!   

Εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα για τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης:

  • Τι ακριβώς εννοεί όταν λεει ότι υπάρχουν φωτογραφίες; 
  • Ποιος τις τράβηξε; Μυστικά; Από μυστικές υπηρεσίες; Από εκβιαστές; 
  • Ποιος είναι αυτός που τις έδειξε; 
  • Τα υπονοούμενα που άφηνε σε συνομιλητές του, ότι γίνεται «νταλαβέρι» ισχύουν;
  • Τι είδους «νταλαβέρι»; Του ζήτησαν λεφτά; Ποιος;      
  • Ποιος  έχει στην κατοχή του φωτογραφίες χωρίς να το γνωρίζουν οι «πρωταγωνιστές»;
  • Είναι προϊόν υποκλοπής ; Και αν είναι πήγε στον εισαγγελέα να το καταγγείλει; 

Και αν ισχύει αυτό που καταγγέλλει ο κ. Κουκουλόπουλος, σίγουρα παραβιάζει προσωπικά δεδομένα και είναι συμμέτοχος στην… αναπαραγωγή του αδικήματος.

Όπως και να έχει ο κ. Βενιζέλος πρέπει να πάρει θέση και να ζητήσει από τον Βουλευτή του τα στοιχεία, να τα παρουσιάσει ή να παραιτηθεί, διαφορετικά θα πρέπει να τον αποπέμψει.

Διαφορετικά θα κατηγορηθεί ότι μετέρχονται μεθόδους σκοτεινών εποχών για τη χώρα, που το παρακράτος, οι ρουφιάνοι και οι παρακολουθήσεις κυριαρχούσαν!

Τις φωτογραφίες κ. Κουκουλόπουλε, διαφορετικά μιλάμε για προβοκάτσια και  χωρίς στοιχεία  πυροτέχνημα  στη Βουλή για το δήθεν «δείπνο» Τσίπρα με τις κυρίες Μαριάννα Λάτση και Γιάννα Αγγελοπούλου. 

Ο κ. Κουκουλόπουλος υποστήριξε ότι υπάρχουν και φωτογραφίες του «δείπνου», τις οποίες όμως, ουδέποτε κατέθεσε, παρ' ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον προκάλεσαν ανοιχτά να τις δώσει. 

Να τις καταθέσει, αλλιώς αυτά που λέει είναι συκοφαντία.

Σε άλλη περίπτωση θα μιλάμε για  μείζον  θέμα εάν ο κ. Κουκουλόπουλος δεν καταθέσει τις φωτογραφίες που ο ίδιος υποστηρίζει ότι υπάρχουν  και για παρακρατικές μεθόδους, επικίνδυνες για την δημοκρατία. 

Μεθόδους που αντιβαίνουν στο δημοκρατικό πολίτευμα, μεθόδους που ανήκουν στο πολύ μακρινό παρελθόν….