current views are: 1

9 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:31

Σταύρος Δήμας: Ευχαριστώ όλους και αυτούς που δεν με στηρίζουν

«Ευχαριστώ πολύ τις πολιτικές δυνάμεις που με στηρίζουν» ήταν η πρώτη δήλωση του Σταύρου Δήμα μετά την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό για την υποψηφιότητά του στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.  

Δημοσίευση 12:31’
αρθρο-newpost

«Ευχαριστώ πολύ τις πολιτικές δυνάμεις που με στηρίζουν» ήταν η πρώτη δήλωση του Σταύρου Δήμα μετά την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό για την υποψηφιότητά του στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.  

«Ευχαριστώ πολύ τις πολιτικές δυνάμεις που με στηρίζουν» ήταν η πρώτη δήλωση του Σταύρου Δήμα μετά την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό για την υποψηφιότητά του στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα τονίζοντας ότι «αυτήν την κρίσιμη ώρα για την Ελλάδα, όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, βρισκόμαστε μπροστά στο ανώτατο καθήκον της εθνικής ενότητας».

Ο κ. Δήμας συνάντησε πολιτικούς συντάκτες στην οδό Σόλωνος στο Κολωνάκι και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και εκείνους που δεν θα τον στηρίξουν αλλά εκφράστηκαν με καλά λόγια για την υποψηφιότητά του.

Αναλυτικά δήλωσε:

Αυτήν την κρίσιμη ώρα για την Ελλάδα, όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, βρισκόμαστε μπροστά στο ανώτατο καθήκον της εθνικής ενότητας.

Αυτή η ενότητα στην κοινή προσπάθεια για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και του ελληνικού λαού, είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος για την έξοδο από την κρίση και το πέρασμα σε μια νέα εποχή προόδου και αξιοπρέπειας.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο κ. Ευάγγελο Βενιζέλο που πρότειναν την υποψηφιότητα μου για την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς και τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των δύο Κομμάτων.

Η τιμή που νιώθω πολλαπλασιάζεται από τα θετικά σχόλια που ήδη διατυπώθηκαν και από την αντιπολίτευση για το πρόσωπό μου.

Τους ευχαριστώ και εκλαμβάνω την στάση τους ως αναγνώριση μιας πορείας που είχε πάντα οδηγό της την συνεννόηση και τον διάλογο.

Απευθύνω θερμό χαιρετισμό στις Κορίνθιες και στους Κορίνθιους συμπατριώτες μου που με ανέδειξαν πολίτικό τους εκπρόσωπο για πολλά χρόνια.

Θέλω να βεβαιώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους Βουλευτές και όλους τους Έλληνες, ότι μοναδική μου μέριμνα θα είναι, όπως ήταν και μέχρι τώρα, το συμφέρον της πατρίδας και του λαού μας.

Καλώ όλους να υπερβούμε, με θάρρος και αίσθημα ευθύνης, ό,τι τυχόν μας χωρίζει. Γιατί αυτό που μας ενώνει είναι ανώτερο, ισχυρότερο και μονιμότερο, για το παρόν και το μέλλον. Είναι η Ελλάδα.


σχετικα αρθρα