Υβριστικός απέναντι στο Σύνταγμα και την κυβέρνηση εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος κλήθηκε για τη συζήτηση περί άρσης ασυλίας του για την υπόθεση των συνομιλιών με τον κ. Μπαλτάκο. 
 
Ο κ. Κασιδιάρης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για παραβίαση του Συντάγματος, χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό και αναφέρθηκε σε ύπαρξη νέας ηχογραφημένης συνομιλίας.
 
Δήλωσε πως υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, στο πρώτο μέρος του οποίου συνομιλούν δικαστικός λειτουργός με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα. Έκανε λόγο για «έκπληξη του δικαστικού για την κλήση που δέχεται» και πρόσθεσε πως «ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα».
 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο και για δεύτερο μέρος του ηχητικού, στο οποίο, όπως είπε, ακούγεται η φωνή του ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα ο οποίος ζητά: «Πες στον παναθηναϊκάκια, τους τρεις να πάνε να τους...».
 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ισχυρίστηκε ότι η φωνή που ακούγεται είναι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, και ότι αναφερόταν στην ανάκριση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής κατήγγειλε ότι έπειτα από λίγες μέρες κλήθηκαν οι Μπούκουρας, Ηλιόπουλος και Γερμενής. Τέλος, ο κ. Κασιδιάρης κατά την ομιλία του υποστήριξε ότι δεν έχει πράξει τίποτα παράνομο σχετικά με την καταγραφή των διαλόγων με τον Τάκη Μπαλτάκο.