current views are: 2

10 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:06

Ο καθένας θα τραβήξει το δικό του δρόμο και αυτό είναι οριστικό

Παπανδρέου Βενιζέλος τέλος. Ο καθένας θα τραβήξει το δικό του δρόμο και αυτό είναι οριστικό. 

Δημοσίευση 12:06’
αρθρο-newpost

Παπανδρέου Βενιζέλος τέλος. Ο καθένας θα τραβήξει το δικό του δρόμο και αυτό είναι οριστικό. 

Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος  

Παπανδρέου Βενιζέλος τέλος. Ο καθένας θα τραβήξει το δικό του δρόμο και αυτό είναι οριστικό. Σύσκεψη υπό το Γιώργο Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Ανάμεσα σε εκείνους που συμμετείχαν στη σύσκεψη ήταν οι νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης και Θάνος Μωραίτης ενώ εκεί βρέθηκαν ο Παύλος Γερουλάνος και ο Γιώργος Πεταλωτής. 

Το βασικό ερώτημα είναι αν ο Παπανδρέου θα προχωρήσει τελικά στην ίδρυση κόμματος άμεσα. Οι συσκέψεις πάντως κάτι τέτοιο δείχνουν αν και τώρα υπάρχει και δικαιολογία για να μην προχωρήσει η ίδρυση κόμματος ,καθώς οι εξελίξεις είναι πυκνές και υπάρχει η δικαιολογία του χρόνου. 

Μιχάλης Καρχιμάκης και Γιώργος Παναγιωτακόπουλος έχουν ήδη αρχίσει να οργώνουν την Ελλάδα και να πραγματοποιούν συναντήσεις με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ψηφοφόρους. 

Αυτό μαρτυρά πως το σύστημα Παπανδρέου κινείται ενώ στέλεχος που μετείχε της συσκέψεως είπε στο newpost «Δεν υπάρχει επιστροφή, η ρήξη είναι οριστική, ό,τι και αν γίνει». 

Πάντως, ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τι θα πράξουν οι δύο νυν βουλευτές Σαχινίδης και Μωραίτης και αν θα είναι υποψήφιοι πάλι με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.


σχετικα αρθρα