current views are: 4

11 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση11:30

Σαχινίδης- Μωραΐτης εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσουν οι πρωτοβουλίες του Γιώργου Παπανδρέου καθώς όπως έχει γράψει το newpost  δέχεται εισηγήσεις ακόμα και για τη δημιουργία νέου κόμματος.

Δημοσίευση 11:30’
αρθρο-newpost

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσουν οι πρωτοβουλίες του Γιώργου Παπανδρέου καθώς όπως έχει γράψει το newpost  δέχεται εισηγήσεις ακόμα και για τη δημιουργία νέου κόμματος.

Γράφει η Αγγελική Κιλιντζόγλου

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προκαλούν οι πρωτοβουλίες του Γιώργου Παπανδρέου καθώς όπως είχε γράψει το newpost αρκετοί βουλευτές και στελέχη εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές.

Μεταξύ αυτών ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Θάνος Μωραΐτης και ο Γιώργος Πεταλωτής.

Ο κ. Σαχινίδης φέρεται να έχει πει ότι εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές. Μάλιστα θεωρεί ότι οδηγούν το ΠΑΣΟΚ κάποια στελέχη προς τη Νέα Δημοκρατία.

Ερωτηθείς ο κ. Μωραΐτης δεν δέχθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες σχετικά με την δική του παρουσία στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε στο newpost

«Κάνετε υπομονή λίγη ώρα και θα έχετε πολύ σοβαρότερα θέματα με τα οποία θα ασχοληθείτε. Αναμένονται πρωτοβουλίες από τον κ. Παπανδρέου».

Λίγη ώρα αργότερα, ο πρώην πρωθυπουργός εξέδωσε δήλωση-παρέμβαση για τις πολιτικές εξελίξεις.

Στο μεταξύ χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Γιώργο Παπανδρέου και στενών συνεργατών του όπου ελήφθησαν οριστικές αποφάσεις για τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρει ο πρώην Πρωθυπουργός. Στη σύσκεψη συνεργάτης του κ. Παπανδρέου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι:

«Ο Βαγγέλης Βενιζέλος βάζει λουκέτο στο ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορεί να μείνουμε αδιάφοροι σε αυτό το φαινόμενο. Όλα τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης άλλαξαν πολιτική πλατφόρμα και όχι όνομα».

Καθημερινός συνομιλητής του κ. Παπανδρέου μιλώντας στο newpost επεσήμανε ότι μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ αναγκάζεται εξ αφορμής της πολιτικής του κ. Βενιζέλου να οδηγηθεί στη ΝΔ και το Ποτάμι».


σχετικα αρθρα