Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε «ο Καμμένος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι 12 βουλευτές, το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα, το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, λέμε: Δεν ψηφίζουμε και στις τρεις ψηφοφορίες Πρόεδρο Δημοκρατίας, κομμένο και τελειωμένο ».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με κανέναν, διότι έχει υπογράψει ότι θα εκτελεί τις εντολές έχοντας παραδώσει την πατρίδα μας. Δεν υπάρχει λοιπόν μέλλον με τον κ. Σαμαρά, διότι πάει να υπογράψει δύο νέα μνημόνια, θα έρθει το περιουσιολόγιο και δεν θα μείνει σπίτι σε Έλληνα».

Παράλληλα,τόνισε ότι ο τόπος χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές και επεσήμανε ότι το κόμμα του αποτελεί την εγγύηση του αύριο. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι έχει τις «κόκκινες γραμμές» του, τις οποίες δεν διαπραγματεύεται με κανέναν. «Στα εθνικά θέματα, της θρησκείας, στα θέματα που έχουν να κάνουν με τη μείωση της φορολογίας, την προστασία της ιδιοκτησίας» συμπλήρωσε.