Εξιτήριο για τον πρόεδρο Αναστασιάδη

Εξιτήριο για τον πρόεδρο Αναστασιάδη

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να εξέλθει σήμερα, αργά το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), από το νοσοκομείο «Όρος Σινά» (Mount Sinai) του Μανχάταν, όπου στις 2 Δεκεμβρίου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, τύπου Maze, για τη διόρθωση της μιτροειδούς και της τριγλώχινας βαλβίδας, καθώς και για διόρθωση καρδιακής αρρυθμίας.

Ο πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης πριν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο θα μιλήσει στους δημοσιογράφους, όπως επίσης και ο Αμερικανός γιατρός που τον χειρούργησε, Ντέιβιντ 'Ανταμς και ο ομογενής επεμβατικός καρδιολόγος του εν λόγω νοσοκομείου, Γιώργος Ντάγκας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Κύπρου θα μεταβεί σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, θα παραμείνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της επομένης.

«Η μετεγχειρητική κατάσταση της υγείας του εξελίχτηκε ομαλά, δεν υπήρξε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα και πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος θα μπορεί να ταξιδέψει στην Κύπρο πριν τα Χριστούγεννα» ανέφερε ιατρική πηγή του νοσοκομείου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο