Τη Στρατιωτική Διοίκηση Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του σε εθνικό αλλά και σε Νατοϊκο επίπεδο. 

Τον κ.Νίκο Δένδια στη ΣΔΑΜ ,που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή,  συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας. 

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης ο κ. Δένδιας δήλωσε: 

«Είχα σήμερα τη χαρά μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Αρχηγό του Ναυτικού και τον αρχηγό του Στόλου να επισκεφθούμε τη ΣΔΑΜ (τη Στρατιωτική Διοίκηση Ανατολικής Μεσογείου) και να συνομιλήσουμε με τους άντρες και τις γυναίκες που υπηρετούν εδώ. Επίσης είχα μια αναλυτική ενημέρωση για το ρόλο της Στρατιωτικής Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου

Οφείλω να πω ότι πάντα είναι εντυπωσιακό να βλέπει κανείς με πόση σοβαρότητα και με πόση αρτιότητα εργάζονται οι άνθρωποι που υπηρετούν την ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού». 

Να σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις όπου βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και είναι υψίστης ασφαλείας, συγκεντρώνονται οι πληροφορίες από όλες τις πλωτές μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και από όλα τα παρατηρητήρια που υπάρχουν διάσπαρτα στο Αιγαίο.

Γ. Κοκ.