current views are: 3

16 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:54

Κουβέλης: Δεν ψηφίζουν πρόεδρο οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ

Ομόφωνα παρών θα ψηφίσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη. 

Δημοσίευση 12:54’
αρθρο-newpost

Ομόφωνα παρών θα ψηφίσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη. 

Ομόφωνα παρών θα ψηφίσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», είπε πως «οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έχουν αποφασίσει ομόφωνα να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι συλλογική απόφαση που λάβαμε πριν 10 ημέρες»  τονίζοντας πως «δεν έχει κανένα σημάδι για αλλαγή της στάσης των βουλευτών του». «Κάποιοι φορούν παραμορφωτικούς φακούς και διαστρεβλώνουν τις απόψεις μου για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε «μη ρεαλιστική- αν και καλοπροαίρετη- την πρόταση των τριών βουλευτών του κόμματος περί πολιτικής συνεννόησης, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος από την παρούσα Βουλή».

Επίσης, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και πως το κόμμα του μιλάει με τους Οικολόγους και άλλες συλλογικότητες στο πλαίσιο της προοδευτικής διακυβέρνησης του τόπου».

Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε «συνταγματικά αβάσιμη την άποψη ότι θα χαθούν 50 έδρες από το πρώτο κόμμα εάν προχωρήσει σε συνεργασία με άλλον πολιτικό φορέα» ενώ υπογράμμισε ότι «εξασφαλίζεται και η αυτοτέλεια αλλά και η αυτονομία».


σχετικα αρθρα