«Κόκκινο» χτυπάει η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως δεν θα ακολουθήσει το υβρεολόγιο που χρησιμοποιεί κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτη πως «ο Αντώνης Σαμαράς αναδεικνύεται ο αρχιτέκτονας του χάους και ο άνθρωπος που επενδύει σε αυτό το κλίμα». 

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα κριθούν και κρίνονται καθημερινά από τον λαό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Η Κυβέρνηση, από δω και πέρα, δεν πρόκειται να ακολουθήσει ή να απαντήσει στο απίστευτο υβρεολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πρωθυπουργού της χώρας.

Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του κρίνεται και θα κρίνεται καθημερινά από τον Ελληνικό λαό.

Οι Έλληνες απαιτούν από όλους εμάς να αγωνιστούμε ενωμένοι για να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε με αιματηρές θυσίες τα τελευταία χρόνια και να τον οδηγήσουμε με ασφάλεια στην οριστική έξοδο από την κρίση. 

Ας ξανασκεφτούν, λοιπόν, όλοι που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα η διχόνοια, η λάσπη και οι ύβρεις».