Επίθεση στον Πιέρ Μοσκοβισί εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης με αφορμή τις δηλώσεις του επιτρόπου μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

«Ο κ. Μοσκοβισί “εντυπωσιάστηκε” προφανώς γιατί η χώρα μας παραμένει εδώ και τρία χρόνια πρώτη σε όλη την Ευρώπη σε ποσοστά ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων» σημειώνει ο κ. Βρούτσης και προσέθεσε:

«Επίσης, “εντυπωσιάστηκε”, γιατί οι μισθοί και συντάξεις μειώθηκαν 35%-50%, ο κατώτατος μισθός σφαγιάστηκε με νόμο, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας ουσιαστικά καταργήθηκαν, οι εργασιακές σχέσεις μετατράπηκαν σε “λάστιχο”, οι απολύσεις έγιναν πιο εύκολες και πιο φτηνές για τους εργοδότες και η λεγόμενη αγορά εργασίας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα».

«Ο λαός και η νεολαία, όμως, για τους ίδιους ακριβώς λόγους που ο κ. Μοσκοβισί έδωσε συγχαρητήρια στον Υπ. Εργασίας, δηλαδή, για την εργασιακή, μισθολογική και ασφαλιστική καταστροφή που συντελείται στην χώρα μας, θα στείλουν με τους αγώνες και την ψήφο τους στον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ την τρόικα, την κυβέρνηση και τα καταστροφικά μνημόνιά τους» καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.