Στην πρωινή εκπομπή του Mega παρενέβη η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και έκανε λόγο για «εκστρατεία ψεύδους και διαστρέβλωσης», αναφερόμενη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη

Η κ. Βούλτεψη επανέλαβε πως τα όσα είπε για πιστωτικό γεγονός προέκυψαν από την έκθεση της Moody's που το είχε, όπως είπε,  διαβάσει στην ΑΥΓΗ και στην ιστοσελίδα του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο». 

Πρόσθεσε δε πως «είπα ότι στο εξωτερικό, «μας λένε αυτό, μας γράφουν εκείνο». Δεν πάω εγώ σε αυτό τώρα, δεν είναι το θέμα μου αυτό. Εσείς «στρουθοκαμηλίστε», όσο θέλετε. Λοιπόν, δεν με ενδιαφέρει αυτό, δεν είναι το θέμα μου αυτό. Εγώ άλλο λέω. Λέω ότι κάτι που διάβασα στην ΑΥΓΗ, την Παρασκευή, το είπα τη Δευτέρα. Και απαντάω στην κυρία Βαλαβάνη. Εσείς αφήστε το. Το δεύτερο, το άλλο είναι το σημαντικό. Ότι είπα λέει, κάποιες «περίεργες απόψεις» και ότι προσπαθώ να αποδείξω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «απέναντι στην κοινωνία». Μάλιστα, κ. Βαλαβάνη. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει άοπλη αστυνομία όταν επιτηρούνται οι διαδηλώσεις, ναι, αυτό δεν το θέλει η ελληνική κοινωνία. Ούτε είπα για «στρατηγούς». Γιατί όπως κι εσείς έτσι κι εγώ, το πρωί της 21ης Απριλίου, ξύπνησα μ’ ένα περίστροφο στην πλάτη, ήμουνα μικρή αλλά «το περίστροφο, το είχα στην πλάτη μου». Λοιπόν και γι’ αυτό λέω ότι γενναιότητα δεν είναι να έχεις άγνοια φόβου, είναι να γνωρίζεις τον κίνδυνο και παρ’ όλα αυτά να το κάνεις. Λοιπόν, ήξερα τι σημαίνει «το περίστροφο στην πλάτη». Δεν είπα, για στρατηγούς. Είπα ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θέλει Ένοπλες Δυνάμεις «νέου τύπου» κάποιοι στρατιωτικοί σ’ αυτή τη χώρα, οι οποίοι διαφύλαξαν το δημοκρατικό πολίτευμα και μετά το 1974 δεν θέλουν να τα ακούνε αυτά».