Τις εξελίξεις σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, χωρίς να αποκλείσει την πιθανότητα να αποσυρθεί μόνος του ο κ. Δήμας από την υποψηφιότητά του. 

«Θεωρώ λίγο unfair απέναντι στον Σταυρό Δήμα, να αλλάξει ο υποψήφιος. Αν όμως έχουν συμφωνήσει σε όλα τα υπόλοιπα, μπορεί ο ίδιος για να διευκολύνει τη διαδικασία, να πει, «εγώ φεύγω», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κακλαμάνης στον Realfm

Πρόσθεσε μάλιστα πως «εγώ είχα ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσω. Αυτό είναι και βασικός μου άξονας σχετικά με την άποψή μου για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές. Ήμουν από τους πρώτους που είπα να συζητήσουμε την πρόταση των 8 βουλευτών. Οι εκλογές είχαν δύο πιθανές ημερομηνίες. Ή τον Ιούνιο, ή τον Σεπτέμβριο. Αυτή η πρόταση νομίζω ότι μπορεί να ξαναμπεί στο τραπέζι. Όλοι όσοι πιστεύουμε ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, οφείλουμε να συνδράμουμε σε αυτή την ιστορία».

«Δεν υπήρξε έκπληξη το χθεσινό αποτέλεσμα. Έπεσα έξω κατά μια ψήφο η οποία ήταν του κυρίου Μελά. Σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερο αν ήταν 165+ υπό την έννοια δημιουργίας θετικού πολιτικού κλίματος», υπογράμμισε.