Επιμέλεια: Τιτίκα Ανουσάκη
 
Για τη συνάντησή του με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στον Realfm και τους Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου. 
 
Όπως είπε ο κ. Καμμένος με τον κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μιλάνε πολλά χρόνια. «Μου εξέθεσε τις θέσεις και τους προβληματισμούς του», είπε καθώς «η ελληνική οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο». 
 
«Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί πως πρέπει να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας», αποκάλυψε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε πως «συμφωνούμε αλλά μετά τις εκλογές». 
 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν του ζήτησε να στηρίξει Σαμαρά ενώ πρόσθεσε πως «για τον κ. Σαμαρά δεν θα μιλήσω με τον κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που ανέτρεψε το 1993 τον κ. Μητσοτάκη. Δεν μου είπε τη γνώμη του για την κυβέρνηση. Συζητήσαμε σοβαρότερα πράγματα».  
 
Ο κ. Καμμένος τόνισε πως «για το θέμα της εθνικής συνεννόησης είχαμε ζητήσει σύγκληση Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για εθνικά θέματα και γενικά για την κατάσταση της χώρας. Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς την απέρριψε». «Την εθνική συνεννόηση δεν τη θέλει ο κ. Σαμαράς, το είπα στον κ. Μητσοτάκη. Συμφωνήσαμε ότι το απαιτούμενο είναι η συνεννόηση αλλά δεν μπορεί να γίνει πριν από τις εκλογές».  
 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε πως ο πρωθυπουργός θέλει να παραμείνει στην εξουσία για να υπογράψει «δύο μνημόνια ακόμα ένα με το ΔΝΤ και ένα με τον ESM αλλά και για να ολοκληρώσει τις συμφωνίες με τους φίλους του». 
Ο κ. Καμμένος πρότεινε να προκηρύξει άμεσα εκλογές ο πρωθυπουργός και η νέα Βουλή «να αποφασίσει για κυβέρνηση εθνική ενότητας».