current views are: 6

19 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση07:38

Χαϊκάλης: Προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν για την εκλογή προέδρου (Βίντεο)

Προσπάθεια χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατήγγειλε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης.

Δημοσίευση 07:38’
αρθρο-newpost

Προσπάθεια χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατήγγειλε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης.

Προσπάθεια χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατήγγειλε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost πρόκειται για τραπεζικό στέλεχος. 

Μετά την αποκάλυψη του Λάκη Λαζόπουλου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι έχει δει υλικό προσπάθειας χρηματισμού βουλευτή για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Χαϊκάλης βγήκε στην εκπομπή και κατήγγειλε την προσπάθεια χρηματισμού του.

Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη έχει καταθέσει δύο φορές, μία στην εισαγγελία και μία στην ασφάλεια.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι υπάρχει οπτικό και ακουστικό υλικό το οποίο έχει κατατεθεί εδώ και 15 ημέρες στον εισαγγελέα Εφετών κ. Παναγιωτόπουλο ενώ γνώση της υπόθεσης έχει και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος. Ταυτόχρονα ο κ. Χαϊκάλης κατέθεσε και στην Ασφάλεια όπου εκεί αποκάλυψε το όνομα και τα στοιχεία του τραπεζικού στελέχους.

Ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι το άτομο που προσπάθησε να τον χρηματοδοτήσει δεν είναι γνωστός, δεν προέρχεται από τον κόσμο ευρείας αποδοχής. 

Η προσφορά που του έγινε αφορά στο ποσό των 700.000 ευρώ, διακανονισμό του δανείου του και συμβόλαιο με διαφημιστικές εταιρίες. 

 Oι επίμαχες συζητήσεις, σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ξεκίνησαν στις 5 Δεκεμβρίου, με ραντεβού στις 6 αλλά και στις 13 Δεκεμβρίου.


σχετικα αρθρα