Επιμέλεια: Αναστασία Γαλάνη

Σε προεκλογικούς τόνους και εκφράζοντας την πεποίθηση για μια ακόμη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβέρνηση, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος από το κτίριο της Περιφέρειας Αττικής, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Θα έρθουν δύσκολες στιγμές, θα τις αντιμετωπίσουμε με το κεφάλι ψηλά».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ακόμη ότι «Επαναλαμβάνω τη δέσμευση της νέας διακυβέρνησης του τόπου για αντιμετώπιση των πληγών του μνημονίου. Η δική μας έγνοια είναι ο πολίτης, ο ανήμπορος, αυτός που έχει πληγωθεί και γονατίσει».

Πρόσθεσε ότι το κόμμα του θα σεβαστεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις και δεν θα αποκλίνει του στόχου για κοινωνική πολιτική. «Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι η επόμενη χρονιά θα φέρει τη Δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία και την αξιοπρέπεια. Θα έχουμε εναλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου, θα τελειώσει το καθεστώς της φαυλότητας, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας, πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του πολίτη στο πολιτικό σύστημα και την πολιτική. Τις δεσμεύσεις μας θα τις κάνουμε πράξη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε νωρίτερα στο πλευρό της Ρένας Δούρου ώστε να ενημερωθεί από την περιφερειάρχη  για την πρωτοβουλία που πήρε να πληρώσει τους κομμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ στους άπορους και ανήμπορους πολίτες της Αττικής. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στέλνει το μήνυμα στους ψηφοφόρους για το πως θα κυβερνήσει και η επίσκεψη στην περιφέρεια εντάσσεται στις προεκλογικές κινήσεις που έχει προγραμματίσει το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα ενόψει εκλογών.