current views are: 3

19 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση13:21

Πήγαν να χρηματίσουν και την Έλενα Κουντουρά

Στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας το βίντεο για την υπόθεση Χαϊκάλη.

Δημοσίευση 13:21’
αρθρο-newpost

Στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας το βίντεο για την υπόθεση Χαϊκάλη.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας στη Βουλή, απάντησαν οι βουλευτές με την κυρία Κόλλια, από την πλευρά των ΑΝΕΛ, να δηλώνει ότι η βουλευτής Έλενα Κουντουρά προσεγγίστηκε από άτομο που προσπάθησε να την χρηματίσει.

Μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά ρωτήθηκε ποιος είναι ο άλλος βουλευτής των ΑΝΕΛ που όπως ανέφερε νωρίτερα σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης επιχείρησαν να τον δωροδοκίσουν για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν πρόκειται για την Σταυρούλα Ξουλίδου η κυρία Κόλλια απάντησε ότι πρόκειται για την κυρία Κουντουρά. Το οπτικοακουστικό υλικό πάντως είναι διάρκειας δύο ωρών. Από την πρώτη συνάντηση του μεσάζοντα με τον βουλευτή υπάρχει μόνο οπτικό υλικό, ενώ από την δεύτερη υπάρχει μόνο ηχητικό υλικό.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας η σύσκεψη για το επίμαχο βίντεο για την υπόθεση Χαϊκάλη.

Η επιτροπή η οποία αποτελούνταν από αντιπροσώπους από όλα τα κόμματα, αποφάσισε να δοθούν αντίγραφα του βίντεο στους αρχηγούς των κομμάτων και θα υπάρξει νέα συνεδρίαση αύριο Σάββατο για να το δουν.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή συγκαλέστηκε από τον πρόεδρό της Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, παραδόθηκε το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για την υπόθεση της καταγγελίας του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη, περί απόπειρας δωροδοκίας του. Από την πλευρά των ΑΝΕΛ, στη συνεδρίαση βρίσκεται η κυρία Κόλλια.

Ωστόσο αρχικά υπήρξε αντίδραση του κ. Καμμένου για τον κ. Μαρκογιαννάκη. Όπως έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Twitter, ο αντιπρόεδρος της της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έδωσε εντολή να μην παραλάβει η Βουλή το υλικό. 


σχετικα αρθρα