Γράφει ο Παναγιώτης Τζαννετάτος

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Έλενα Κουντουρά ότι είναι η έτερη βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την οποία επιχείρησε μεζάζων να δωροδοκήσει, προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ουδέποτε με πλησίασε κανείς για να με δωροδοκήσει» τόνισε η Ελενα Κουντουρά συνομιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή, μετά τις δηλώσεις της βουλευτή των ΑΝΕΛ, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, ότι υπήρξε απόπειρα χρηματισμού της συναδέλφου της.

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για την ουσία της υπόθεσης περί χρηματισμού που κατήγγειλε ο Παύλος Χαϊκάλης, λέγοντας ότι αυτά τα πράγματα θα τα διερευνήσει η δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά, η οποία ρωτήθηκε ποιος είναι ο άλλος βουλευτής των ΑΝΕΛ που, όπως ανέφερε νωρίτερα ο Παύλος Χαϊκάλης, επιχείρησαν να τον δωροδοκίσουν για να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν πρόκειται για την Σταυρούλα Ξουλίδου, η κυρία Κόλλια απάντησε ότι πρόκειται για την κυρία Κουντουρά.