current views are: 2

19 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση20:49

Συνάντηση Τζιτζικώστα – Γεωργαντά

Συνάντηση με τον υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Γεωργαντά​ είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση 20:49’
αρθρο-newpost

Συνάντηση με τον υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Γεωργαντά​ είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στη Θεσσαλονίκη.

Συνάντηση με τον υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Γεωργαντά είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στη Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Τζιτζικώστας συζήτησε με τον κ. Γεωργαντά σχετικά με τα σημαντικότερα θέματα που άπτονται των κοινών αρμοδιοτήτων και του πεδίου συνεργασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το Υπουργείο Παιδείας όπως τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, η εύρυθμη λειτουργία των δομών αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  (Δημόσια ΙΕΚ, ΣΕΚ κ.τ.λ.). αλλά και οι προτάσεις για επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση των νέων στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου. 

«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω εδώ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έναν καλό φίλο και έναν από τους πιο μαχητικούς και αποτελεσματικούς βουλευτές της Κεντρικής Μακεδονίας, στην πρώτη του επίσκεψη με τη νέα του ιδιότητα, του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Μέσα από στενή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια,  καταφέραμε να λύσουμε πολλά προβλήματα. Στο πλαίσιο της σημερινής μας συνάντησης ενημέρωσα τον κ. Γεωργαντά για την πορεία υλοποίησης του τρέχοντος ΕΣΠΑ, την πολιτική της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα παιδείας καθώς και για τους άξονες προτεραιότητας της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020. Ιδιαίτερη βαρύτητα δώσαμε στα προγράμματα κατάρτισης και επανακατάρτισης προκειμένου η συνεργασία μας να έχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.


σχετικα αρθρα