Τη δική του απάντηση εξέδωσε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, σχετικά με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας, για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές "βεντέτες", υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα.  Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικο ηθοποιό και σκηνοθέτη και έναν μανιώδη σόουμαν πολιτικό αρχηγό».

Αναλυτικά η δήλωση:

 

Οι αποκαλύψεις Καμμένου

Σε αποκαλύψεις και λεπτομερή στοιχεία για την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη από τον «μεσάζοντα» πρώην τραπεζικό στέλεχος σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, προχώρησε στη συνέντευξη Τύπου ο Πάνος Καμμένος.

Ο μεσάζοντας φέρεται να είναι ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε αρκετές φορές ότι ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση της Εισαγγελίας για την υπόθεση και επομένως όσα γράφονται ότι οι δικαστικές αρχές δεν γνώριζαν το όνομα, είναι αναληθή.

Όπως σημείωσε για το γενικό πλαίσιο της υπόθεσης ο κ. Καμμένος, «Η υπόθεση αυτή είναι γνωστή εδω και περίπου 15 ημέρες. Την υπόθεση την προφυλάξαμε από τη δημοσιότητα γιατί πιστεύουμε ότι αρμόδιος είναι ο εισαγγελέας και η ποινική δικαιοσύνη».