current views are: 2

19 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση19:23

Χαϊκάλης: «O μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού, εγώ δεν τον κατηγορώ»

«Κοιμάμαι ήσυχος με τη συνείδηση μου» σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάληςγια τη μήνυση από τον πρωθυπουργό.

Δημοσίευση 19:23’
αρθρο-newpost

«Κοιμάμαι ήσυχος με τη συνείδηση μου» σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάληςγια τη μήνυση από τον πρωθυπουργό.

«Κοιμάμαι ήσυχος με τη συνείδηση μου» σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης για τη μήνυση από τον πρωθυπουργό.

«Παρ’ ότι ο μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού, εγώ δεν τον κατηγορώ», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κ. Χαϊκάλης και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν ενέχεται ο πρωθυπουργός. Είναι βλάβη για τον πρωθυπουργό, για το τραπεζικό σύστημα, για τη χώρα. Εγώ τι έπρεπε να κάνω; Να μην κατονομάσω τα στοιχεία στον εισαγγελέα;».

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Χαϊκάλης είπε ότι «άλλος έπαιρνε τον ήχο, άλλος την εικόνα» στο επίμαχο βίντεο σημειώνοντας ότι δεν έιναι προϊόν μοντάζ.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «η τεχνική ομάδα του κ. Λαζόπουλου επεξεργάστηκε το βίντεο. Με το ρολόι καταγραφόταν ο ήχος και υπήρχαν και άλλα άτομα, εμπιστοσύνης που κατέγραφαν την εικόνα».

Και πρόσθεσε: «Στη Δικαιοσύνη υπάρχει αυτούσιο. Κρατήσαμε αντίγραφα. Έχει πάρει ο πρόεδρος, έχει πάρει ο κ. Λαζόπουλος».

Νωρίτερα, μιλώντας στον Star δήλωσε για τον κ. Αποστολόπουλο ότι «όταν μου πρότεινε 2-3 εκατομμύρια ευρώ, νόμιζα ότι γίνεται πλάκα. Εγώ γέλαγα». Ο κ. Χαϊκάλης υπογράμμισε ότι σημασία έχει να αναλάβει τις ευθύνες της η Δικαιοσύνη, να καλέσει το πρόσωπο αυτό και να πει για ποιον ενεργούσε. «Δεν ξέρω για ποιον ενεργεί. Εγώ όφειλα ως βουλευτής να πάω το υλικό στη Δικαιοσύνη και όχι να παραμείνω θεατής» τόνισε. Τόνισε ακόμα ότι ο κ. Αποστολόπουλος του είπε «δεν είσαι ο μόνος, υπάρχουν κι άλλοι».

Παράλληλα τόνισε ότι έχει ζητήσει και άρση απορρήτου του τηλεφώνου του.

Ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι «η πρώτη συζήτηση δεν καταγράφηκε αν και θα έπρεπε γιατί εμπλέκει και πολιτικά πρόσωπα από το παρελθόν» ενώ επισήμανε ότι «αν βγει ο πρώτος διάλογος δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ακούγεται μέσα. Αυτός που θίγεται θα τον κυνηγάει (σ.σ. τον κ. Αποστολόπουλο) στις δύο επόμενες ζωές». 

Ο βουλευτής είπε μεταξύ άλλων ότι πήγαν το πρωτότυπο υλικό με τη νομική σύμβουλο των ΑΝΕΛ αμέσως στον κ. Παναγιωτόπουλο και στον κ. Ντογιάκο.


σχετικα αρθρα