Κλείνει κι άλλο η «ψαλίδα» ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για τη «Βεργίνα TV», με τη διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα να ανέρχεται στις 2,5 μονάδες. 

Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27,5%, ενώ την ίδια στιγμή η ΝΔ αγγίζει το 25%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,2%, το ΠΑΣΟΚ με 5,1%, η Χρυσή Αυγή με 4,5%, το Ποτάμι με 4,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,8% και η ΔΗΜΑΡ με 0,9%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, οι πολίτες επιθυμούν να εκλεγεί ΠτΔ από την παρούσα Βουλή σε ποσοστό 59% και επιμένουν να θεωρούν τον Σταύρο Δήμα κατάλληλο για την προεδρία σε ποσοστό 70%.  

Στο ερώτημα για ποιος είναι καταλληλότερος να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους ο Αντώνης Σαμαράς αναδεικνύεται πρώτος με 41%, ενώ ο κ. Τσίπρας για το ίδιο ερώτημα  συγκεντρώνει 24%. Ο Αντώνης  Σαμαράς παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός με ποσοστό 41% έναντι του κ. Τσίπρα που συγκεντρώνει το 27 % των προτιμήσεων.

Η δημοσκόπηση έγινε δύο ημέρες μετά το πέρας της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και είχε πανελλαδικό εύρος.