Διέψευσε τα δημοσιεύματα περί δυσφορίας της εισαγγελίας σε βάρος του Πάνου Καμμένου ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, λέγοντας πως είχε συμφωνηθεί να καταθέσει ο πρόεδρος του κόμματος τη Δευτέρα.

«Με αφορμή νέα δημοσιογραφικά τερατουργήματα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο ζητώντας διευκρινίσεις για τη δήθεν δυσφορία για την οποία έγινε λόγος σε μέσα ενημέρωσης, ότι δεν καταθέτει σήμερα αν και είναι συμφωνημένο για αύριο. Τα διέψευσε κατηγορηματικά και έκανε λόγο για δημοσιογραφικά επινοήματα» σημείωσε ο κ. Κουίκ και προσέθεσε: 

«Ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έλαβε κανένα τηλεφώνημα από την Εισαγγελία για να προσέλθει να καταθέσει. Χθες Σάββατο, νωρίς το βράδυ, του τηλεφώνησε ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ κ. Παναγιώτης Στάθης. Κι εκείνος του ζήτησε να πάει στην Εισαγγελία για κατάθεση και μάλιστα τον παρεκάλεσε να ενημερώσει τον κ. Παύλο Χαϊκάλη ότι κι εκείνος πρέπει να μεταβεί στην Εισαγγελία για τον ίδιο λόγο».

«Σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία κανονίστηκε να πάει σήμερα Κυριακή ο κ. Χαϊκάλης και αύριο Δευτέρα ο κ. Καμμένος. Δεν υπήρξε καμία αντίρρηση. Επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι τις τερατολογίες τους» κατέληξε.