Αντιπαράθεση στη Βουλή είχαν οι Οδυσσέας Βουδούρης και Χρήστος Αηδόνης, σε συνέχεια της κόντρας που έχει ξεσπάσει με αφορμή την κοινή δήλωση Βουδούρη- Παραστατίδη μετά τις καταγγελίες περί χρηματισμού. 

Να ανακαλέσουν τους χυδαίους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως είπε, που απέδωσαν τόσο στον ίδιο όσο και στον Θ. Παραστατίδη ζήτησε, από τους συναδέλφους του βουλευτές Σπύρου Λυκούδη και Χρήστου Αηδόνη, ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης.

Ο κ. Βουδούρης υποστήριξε ότι παρερμηνεύθηκαν και διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις που έκαναν από κοινού με τον κ. Παραστατίδη, με αφορμή την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και την υπόθεση Χαϊκάλη. Ακόμη, υποστήριξε ότι η συνέχιση αυτής της πολιτικής αντιπαράθεσης εξυπηρετεί τα κόμματα της συγκυβέρνησης και μπαίνει σφήνα στην πολιτική συμμαχιών για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Χρήστου Αηδόνη, ο οποίος απαντώντας στον κ. Βουδούρη τόνισε: «Όταν μιλά ο συνάδελφος οφείλει πρώτα να κοιτά τον εαυτό του στον καθρέφτη. Και η συγγνώμη απαιτεί γενναίους ανθρώπους».