«Είμαι ακόμα σε βαθιά περίσκεψη. Δεν αποφασίζω για τον εαυτό μου ή για την οικογένειά μου, αλλά για τη χώρα», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κ. Γιοβανόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ο κ. Γιοβανόπουλος τόνισε:

«Έχω ωριμάσει μέσα μου και έχω κατασταλάξει τι ακριβώς πρέπει να ειπωθεί αύριο στη Βουλή, μην έχετε αμφιβολία ότι περιμένω ή συζητάω και αναμένω έστω κάποιες μακρινές αχτίδες ότι έχω προσδοκίες, για όνομα του Θεού!».

Όσον αφορά στις καταγγελίες Χαϊκάλη και αν δέχθηκε και εκείνος ανάλογες πιέσεις απάντησε πως «εντάξει, τώρα αυτό νομίζω ότι φτάνει στα όρια της αστειότητας. Όχι, εμένα δεν με πλησίασε κανένας, για να ξεκαθαρίσω και αυτό το κομμάτι. Πρέπει κανείς να καθαρίζει το πιάτο του, όταν ετοιμάζεται να πάρει θέσεις σε τέτοιες σημαντικές στιγμές. Δεν θέλω ούτε καν να συνεχίσω αυτή τη δυσωδία ή να είμαι στα άκρα αυτού του κάδρου. Καμιά κουβέντα, δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Και νομίζω ότι όσο το συντηρούμε αυτό, έστω ως παραφιλολογία ή ως παραπολιτικό, κάνουμε κακό και όλοι αυτοί που εμπλέκονται νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουν μία "χραπ" και να καθαρίσουν με το χέρι τους πάνω από το τραπέζι, για να μη μείνει καμιά βρωμιά. Δεν ωφελεί κανέναν αυτό».