«Ο κ. Σαμαράς πρωτίστως απαντούσε στις πιέσεις που ζητούν κυβέρνηση εθνικού σκοπού» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «εμφανίστηκε και ως κ. Σαμαράς και ως κ. Παπαδήμος».

Ο κ. Βαρεμένος τόνισε ότι «δεν μπορεί ο κ. Σαμαράς να κινδυνολογεί ακραία» κάνοντας λόγο για «σκοτεινό και αρρωστημένο θρίλερ», σχολιάζοντας το πολιτικό σκηνικό.

Για την υπόθεση Χαϊκάλη ανέφερε ότι «η Δικαιοσύνη ίσως έπρεπε να ενεργήσει πιο γρήγορα» ξεκαθαρίζοντας ότι «επειδή υπάρχει αρρωστημένο κλίμα δεν έπρεπε να μπει στο κάδρο η Δικαιοσύνη».

Για τις δηλώσεις Βουδούρη-Παραστατίδη μίλησε για «λάθος» σημειώνοντας ότι και οι ίδιοι εξήγησαν ότι ήταν ατυχής η δήλωσή τους.

«Πρέπει να δοθεί μία λύση από τον ίδιο τον ελληνικό λαό. Θα προτιμούσα η χώρα να βαδισει συντεταγμένα στις εκλογές χωρίς πόλωση ή τρομοκρατία. Η χώρα καλείται να παλέψει για την επιβίωσή της ως ανεξάρτητη και να αντιμετωπίσει χρόνια προβλήματα» υπογράμμισε.

«Δεν θέλω να παίρνω μέρος σε ένα σόου φρίκης» πρόσθεσε ο κ. Βαρεμένος.

«Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και προς τους ευρωπαίους φορολογούμενους. Τα δάνεια που μας δίνουν θα πάνε στράφι γιατί η λύση δεν είναι αυτή» τόνισε, μεταξύ άλλων.