Τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στο έργο που επιτελεί η Εκκλησία για την ανακούφιση των εχόντων ανάγκη, έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο «Δημήτριο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης» της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Αποστολή».

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο.

«Όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τις συνέπειες της κρίσης»,σημείωσε ο κ. Τσίπρας σε ομιλία του, επισημαίνοντας ότι με το (οικονομικό) πρόγραμμα που εφαρμόστηκε μέχρι τώρα διευρύνθηκαν οι κοινωνικές ανισότητες.

Παράλληλα, συνεχάρη την Εκκλησία και την «Αποστολή» για την κοινωνική τους προσφορά και υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας όλων των φορέων στην προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση.

Μνημόνευσε δε τη φράση του απόστολου Φιλίππου «έρχου και ίδε», για να τονίσει ότι κι ο ίδιος επισκέφθηκε την «Αποστολή» για να δει από κοντά το έργο που επιτελεί η Εκκλησία.

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο που προσφέρουν οι εθελοντές και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόμματος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο έργο της Εκκλησίας.

Νωρίτερα, ο κ.Τσίπρας περιηγήθηκε στους χώρους του κέντρου, στη δε συνέχεια γευμάτισε με τα παιδιά που φιλοξενούνται στην «Αποστολή».