Επτασέλιδο είναι το πόρισμα του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου με το οποίο τίθεται στο αρχείο η υπόθεση με τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη για δωροδοκία.

Ο αντεισαγγελέας κρίνει ότι δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις που απαιτεί ο νόμος γα την άσκηση ποινικής δίωξης για δωροδοκία βουλευτή «καθόσον δεν προέκυψε κανένα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος ούτε προέκυψε η βασιμότητα της καταγγελίας».

Κατά τον κ. Παναγιωτόππουλο «ουδόλως προέκυψε ότι όπισθεν του Γ. Αποστολόπουλου κρύπτεται ή υπάρχει οποιοδήποτε τραπεζικό ή επιχειρηματικό στέλεχος, πολιτικό κόμμα, η κυβέρνηση ή οποιοσδήποτε κυβερνητικός παράγων. Αντιθέτως πιθανολογείται ότι η δράση του Γ. Αποστολόπουλου δεν είχε πολιτικές προεκτάσεις ή πολιτικά κίνητρα».

Και καταλήγει:

«Καθίσταται σαφές ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης του εγκλήματος της δωροδοκίας βουλευτή , πολλώ μάλλον δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις που απαιτεί ο νόμος για άσκηση ποινικής δίωξης καθόσον δεν προέκυψε κανένα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος, ούτε προέκυψε η βασιμότητα της καταγγελίας και γι' αυτό έθεσα τη δικογραφία στο αρχείο».