«Η παρένθεση Σαμαρά-Βενιζέλου τελείωσε» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη Βουλή τονίζοντας ότι «από εδώ και πέρα οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε».

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για μια μία σημαντική μέρα γιατί «το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου, που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία αποχωρεί με την ψήφο των ελλήνων βουλευτών. Οι θεωρίες των δύο άκρων, οι μηχανισμοί προβοκάτσιας, η διασπορά ειδήσεων, οι εκβιασμοί έκλεισαν».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «η Ελλάδα πρέπει να βαδίσει ενωμένη για να επανακτήσει την εθνική της κυριαρχία. Να γίνουν εκλογές σε ήρεμο κλίμα και να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας που δεν θα εκτελεί εντολές ξένων αλλά του ελληνικού λαού».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι πρέπει «να ξεκινήσουμε μια νέα πολιτική που δεν θα οδηγεί τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση. Οι ΑΝΕΛ ήμασταν ρυθμιστές και αύριο θα είμαστε εγγυητές για την δημιουργία αυτής της κυβέρνησης. Για εμάς οι κόκκινες γραμμές δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Οι υποσχέσεις στον ελληνικό λαό δεν ειναι προεκλογικές. Θα είμαστε θεματοφύλακες των αρχών και των αξιών του Συντάγματος. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων δεν μπορεί να παραδίδεται σε κανέναν τραπεζίτη».