current views are: 1

30 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:42

Η τρίτη θέση και η διερευνητική στόχος για το «Ποτάμι»

Τις θέσεις του Ποταμιού ενοπψει των επερχόμενων εκλογών ανέπτυξε σε εκδήλωση του κόμματος στο ίδρυμα Μ. Κακογιάννη, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δημοσίευση 12:42’
αρθρο-newpost

Τις θέσεις του Ποταμιού ενοπψει των επερχόμενων εκλογών ανέπτυξε σε εκδήλωση του κόμματος στο ίδρυμα Μ. Κακογιάννη, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Γράφει ο Παναγιώτης Τζαννετάτος

Τις θέσεις του «Ποταμιού» ενόψει των επερχόμενων εκλογών ανέπτυξε σε εκδήλωση του κόμματος στο ίδρυμα Μ. Κακογιάννη, ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Μιλώντας ενώπιον των στελεχών, ο κ. Θεοδωράκης έθεσε ως στόχο και στοίχημα τη τρίτη θέση στις εκλογές γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητά στο «Ποτάμι» να λάβει τη διερευνητική εντολή που θα του επιτρέψει να κάνει κυβέρνητική πρόταση.

«Σημασία δεν έχει η νίκη αλλά το μέγεθος της νίκης», δήλωσε χαρακτηριστικά προκειμένου όπως είπε το «Ποτάμι» να κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα.«Αν το Ποτάμι είναι ψηλά και συμμετέχει στη κυβέρνηση, το κράτος θα πάψει να είναι λάβαρο», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Από κει και πέρα ο κ. Θεοδωράκης ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι σε όλα τα κόμματα ασκώντας σφοδρότατη κριτική τόσο σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη πελατειακή τους λογική όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή στελέχη του θεωρούν τιμή που δεν έχουν ένσημα από την εργασία τους. 

Ακόμα, έκανε ειδική αναφορά στο ζήτημα του χρέους, λέγοντας ότι η συγκυβέρνηση πήγαινε ” σκυφτή” στη διαπραγμάτευση, καλώντας παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ξεκάθαρη θέση. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι το κόμμα του δεν θα διακινδυνεύει τις σχέσεις της χώρας με τους εταίρους για να κάνουν κάποιοι το “κομμάτι” τους στο ακροατήριό τους.

 


σχετικα αρθρα