current views are: 1

30 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση15:37

Βούλτεψη: O Τσίπρας και οι σύμμαχοί του, θα πληρώσουν ακριβά τις εκλογές

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. 

Δημοσίευση 15:37’
αρθρο-newpost

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. 

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. 

«Πρόκειται περί μειοψηφίας. Είναι 132 άτομα, στα οποία έχουν συναθροιστεί οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής. Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά, οδήγησε τη χώρα σε εκλογές με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Εκατόν εξήντα οκτώ βουλευτές ψήφισαν τον κ. Σταύρο Δήμα ώστε να μην γίνουν εκλογές και 132 ψήφισαν να γίνουν εκλογές. Αυτό ο λαός το γνωρίζει και ο λαός θα τιμωρήσει αυτούς που προκάλεσαν την άνευ λόγου αναταραχή στη χώρα, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανές ότι δεν έχει καμία λύση, ούτε λέει πού θα βρει τα λεφτά, ούτε πρόκειται να βρει λεφτά» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στους ραδιοσταθμούς ΣΚΑΪ, Alpha και Παραπολιτικά.

Ακόμη, η κ. Βούλτεψη ανέφερε: «O Τσίπρας και οι σύμμαχοί του, ο Καμμένος, δεν φαντάζονται πόσο ακριβά θα πληρώσουν τις πρόωρες εκλογές. Ο κόσμος είναι οργισμένος με αυτήν τη βουλιμία του για εξουσία. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήξερε πόσο ακριβά θα το πληρώσει αυτό, θα τους έβαζε όλους τρεχάτους να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Σχετικά με τις θέσεις του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι μπορεί να κάνει την Ελλάδα Tsipraland. Πιστεύετε ότι υπάρχει ένας Έλληνας, ο οποίος θεωρεί ότι είναι δυνατό να διακοπεί η πληρωμή των τοκοχρεολυσίων, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, και να μη γίνει χρεοκοπία; Αυτά τα οποία λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όλα μονομερείς ενέργειες». «Στη χώρα μας το πρόβλημα είναι πρόβλημα συνεννόησης. Το επιχείρημα ότι “θα πάμε να τους πούμε κόψτε μας το χρέος, παγώστε μας τους τόκους” δεν υπάρχει» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Τσίπρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε:

«Χθες, ο κ. Τσίπρας έκανε, επίσης, και μία άλλη αθλιότητα. Έκανε αναφορά στα 18 σημεία που είχε δώσει προεκλογικά η ΝΔ, αλλά μόνο σε όσα δεν έγιναν. Δεν έκανε καμιά αναφορά σε όσα έγιναν. Αναφέρει επιλεκτικά ο κ. Τσίπρας αυτά που δεν έγιναν. Η απάντηση είναι η εξής: Αυτό ήταν πρόγραμμα τετραετίας, το οποίο όμως δεν θέλησε να αφήσει ο κ. Τσίπρας να ολοκληρωθεί. Δεν πειράζει, έχουμε την επόμενη τετραετία».

Η κυρία Βούλτεψη εκτίμησε ότι εάν δεν εκλεγεί η ΝΔ τότε «ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα προσαρμοστεί, οπότε θα είναι στο μνημόνιο ή θα πάει σε ρήξη και θα πάει κατευθείαν σε τρίτο μνημόνιο. Διότι λένε και το άλλο, ότι “εμείς θα ζούμε με αυτά που βγάζουμε, δεν θα πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια και τελείωσε η υπόθεση”. Ξέρει πάρα πολύ καλά ο ΣΥΡΙΖΑ και όλος ο κόσμος ότι όταν δεν πληρώνεις τοκοχρεολύσια τότε έχεις πρόβλημα πολύ μεγάλο, πρόβλημα τύπου Αργεντινής. Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ “μας δίνουν λεφτά όχι για εμάς αλλά για να πληρώνουμε τοκοχρεολύσια”. Μα αν δεν πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια, έχουμε πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Διότι αυτό που μας είπαν είναι ότι “εμείς αναλαμβάνουμε το χρέος σας για να μην χρεοκοπήσετε και εσείς αναλαμβάνετε να ζείτε με αυτά που βγάζετε”. Αυτή ήταν η συμφωνία».


σχετικα αρθρα