current views are: 3

30 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση16:01

ΣΥΡΙΖΑ: Η μονταζιέρα της ΝΔ παραποίησε τα λεγόμενα της Φωτίου (Βίντεο)

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις βολές που έριξε, με αφορμή τις δηλώσεις της Θεανώς Φωτιου περί δημοψηφίσματος.

Δημοσίευση 16:01’
αρθρο-newpost

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις βολές που έριξε, με αφορμή τις δηλώσεις της Θεανώς Φωτιου περί δημοψηφίσματος.

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις βολές που έριξε, με αφορμή τις δηλώσεις της Θεανώς Φωτιου περί δημοψηφίσματος.

«”Αφήστε τις εξυπνάδες για δημοψήφισμα τις ακούσαμε και το 2012. Βαρέθηκε πια ο ελληνικός λαός”. Με τη φράση αυτή η Θεανώ Φωτίου απάντησε στον Πάνο Παναγιωτόπουλο σήμερα 30/12/2014 στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Αταίριαστοι”» ανέφερε η Κουμουνδούρου.

«Πριν τελειώσει η εκπομπή η μονταζιέρα της Νέας Δημοκρατίας παραποίησε τα λεγόμενα της για να δημιουργήσει την πλαστή τρομοκράτηση δημοψήφισμα για ευρώ ή δραχμή» σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας:  

«Ευτυχώς υπάρχει το βίντεο όπου η Θεανώ Φωτίου λέει: “Ένα είναι η δύναμη μας, ο ελληνικός λαός. Τον λαό ακούμε και τον λαό ακολουθούμε. Καμία συμφωνία κάτω από το τραπέζι όπως γινόταν τόσα χρόνια. Οτιδήποτε συζητιέται στις διαπραγματεύσεις θα το ξέρει ο ελληνικός λαός και θα συμμετέχει”.
 
Τους ενοχλεί η δημοκρατία, η διαφάνεια, η κοινωνική νομιμοποίηση, η σύμπραξη του λαού, για εμάς αυτά συνιστούν την δύναμη μας. Με αυτά θα νικήσουμε».


σχετικα αρθρα