Γράφει ο Γιάννης Γιαννόπουλος

Στο επίκεντρο του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ  θα είναι για μι ακόμη φορά ο Αντώνης Σαμαράς. «Είναι το δυνατό άτι» λέει στο newpost γαλάζιο στέλεχος που συμμετέχει  στον εκλογικό σχεδιασμό του κόμματος  σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις .

Οι επιτελείς της Συγγρού  θα δοκιμάσουν την γνωστή , πετυχημένη  κατά τους ίδιους , συνταγή που θέλει τον Πρωθυπουργό να ηγείται της προεκλογικής εκστρατείας .Στον σχεδιασμό θα προγραμματιστούν δημόσιες ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά, τηλεοπτικά σποτ με τον ίδιο πρωταγωνιστή, συνεντεύξεις σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα αλλά και τις μεγάλες εφημερίδες αλλά και διεθνή μέσα .Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς όπως σε όλες τις προεκλογικές αναμετρήσεις έχει ζητήσει να  έρθει σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές και παραγωγικές ομάδες κάτι που θα επαναληφθεί .

Δημοσκοπικά ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται μακράν καταλληλότερος για πρωθυπουργός ενώ οι πολίτες στις ίδιες με τρήσεις εκτιμούν ότι είναι ο ικανότερος να οδηγήσει την χώρα εκτός μνημονίου. Αυτά τα δύο δημοσκοπικά μεγέθη θα  εκμεταλλευτούν στο έπακρο στη Συγγρού που θα ενισχύσουν με κάθε τρόπο το φιλολαϊκό προφίλ του Αντώνη Σαμαρά .

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η προβολή των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σποτ του κόμματος με φράσεις όπως «έξοδος στις αγορές », «ομαλότητα », «πολιτική σταθερότητα» , «πρωτογενές πλεόνασμα» και άλλες.

Έντονη θα είναι και η παρουσία της ΝΔ στο διαδίκτυο αφού στελέχη του κόμματος θα επιφορτιστούν να «σαρώνουν» καθημερινά οτιδήποτε γράφεται και ακούγεται, για μην μένει τίποτα αναπάντητο.

Την προεκλογική καμπάνια ανέλαβε η εταιρεία Newtons Laboratory που είχε αναλάβει και την εκστρατεία των βουλευτικών εκλογών του 2012.