current views are: 2

2 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση10:48

Οι άνθρωποι του Βαγγέλη – Οι άνθρωποι του Γιώργου

ΠΑΣΟΚ, τέλος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο άνθρωπος που θα κρατήσει στα χέρια του τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. 

Δημοσίευση 10:48’
αρθρο-newpost

ΠΑΣΟΚ, τέλος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο άνθρωπος που θα κρατήσει στα χέρια του τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. 

Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος

ΠΑΣΟΚ, τέλος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο άνθρωπος που θα κρατήσει στα χέρια του τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη και αν όλα πάνε καλά για το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, το κόμμα πρέπει να αλλάξει να γίνει κάτι διαφορετικό. Έτσι κι αλλιώς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να λειτουργήσει ως προς τα πρακτικά του, καθώς δεν υπάρχει σάλιο. Το ΠΑΣΟΚ χρωστάει και για να υπάρξει ένα φορέας που θα μπορέσει να λειτουργεί το παλιό κόμμα θα κλείσει για να μπορέσει το νέο να είναι βιώσιμο. Στη Χαριλάου Τρικούπη βρίσκονται εν αναμονή των ανακοινώσεων Παπανδρέου για το νέο κόμμα του. 

Πάντως δεν πρόκειται δούμε σκληρή αντιπαράθεση καθώς οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου πιστεύουν πως ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του κόμματος Γιώργου είναι η αδιαφορία.

Στο μεταξύ ετοιμάζουν ψηφοδέλτια και μετρούν ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα πάνε με το Γιώργο. Φώφη Γεννηματά , Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης , Παναγιώτης Ρήγας, Βασίλης Κεγκέρογλου, Κώστας Σκανδαλίδης , Γιάννης Κουτσούκος και η πλειοψηφία της σημερινής κοινοβουλευτικής ομάδας θα είναι υποψήφιοι με το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Οι περισσότεροι θα βάλουν θέμα ηγεσίας αμέσως μετά την εκλογική μάχη. 

Στο απέναντι στρατόπεδο θα ενταχθούν Θάνος Μωραΐτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Γιώργος Πεταλωτής, Κώστας Τριαντάφυλλος . Ο Γιώργος Παπανδρέου θα επενδύσει κυρίως σε νέα παιδιά θέλοντας να καταδείξει πως είναι το νέο στην πολιτική ζωή του τόπου και στην παρούσα φάση έχει συμπληρωθεί περίπου το 80% των ψηφοδελτίων.

Στελέχη του νέο κόμματος ψάχνουν νέα γραφεία να στεγάσουν το κόμμα καθώς τα γραφεία του ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου δεν επαρκούν για να στεγάσουν το νέο κόμμα. Με ικανοποίηση οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού είδαν όλα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ να εμφανίζονται στο γραφείο του και να του ζητούν να μην ιδρύσει κόμμα «αυτό πια είναι ίσως το καλύτερο επιχείρημα ,για να κάνει κόμμα ο Γιώργος».


σχετικα αρθρα