Νέα πολυήμερη περιοδεία στην Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη ξεκίνησε σήμερα ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.

Στα Ιωάννινα, την Άρτα και την Πρέβεζα, αλλά και στον νομό Θεσπρωτίας θα έχει συσκέψεις με τις τοπικές Συντονιστικές καθώς και με τις προσωπικότητες που θα πλαισιώσουν τα τοπικά ψηφοδέλτια του Κινήματος. 

Αύριο το απόγευμα ο κ. Κουίκ θα περιοδεύσει σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και την Κυριακή το πρωί θα επισκεφτεί το Μεσολόγγι. 

Το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη, θα συνοδεύει τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο στην διήμερη περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, ξεκινώντας από την Αλεξανδρούπολη, όπου θα παραστεί στον Αγιασμό των υδάτων.

Το επίσημο πρόγραμμα του Προέδρου Πάνου Καμμένου θα ανακοινωθεί από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος.

Φτάνοντας στην Άρτα, μαζί με την Οργανωτική Περιφερειάρχη Ηπείρου και Επτανήσων, Πολιτευτή Β’ Αθήνας των Ανεξαρτή΄των Ελλήνων Ευαγγελία Εγγλέζου και τον στενό του συνεργάτη Βασίλη Σούκη, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είμαστε εδώ και καιρό σε προεκλογική ετοιμότητα. Τώρα πια βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να φτάσουμε στις κάλπες, όπου ο ελληνικός λαός - είμαι βέβαιος - θα αποφασίσει την λύτρωση της Πατρίδας μας από τους εξωτερικούς κι εσωτερικούς δυνάστες.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να επισημάνω, ότι οι ΑΝΕΛ χαιρόμαστε ιδιαίτερα τις αλλεπάλληλες αναφορές που κάνουν για μας τόσο ο ίδιος ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όσο και τα "κατευθυνόμενα" στελέχη του. Αυτό δείχνει φόβο και πόσο μας υπολογίζουν, ως εκείνο το Κίνημα, που θα σταματήσει μια πρωθυπουργία με αλλεπάλληλες ψεύτικες υποσχέσεις, με τρομολαγνική ρητορική και με κορυφαία πράξη μια υπογραφή, που εκχώρησε σε ξένους την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας. 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενωμένοι και δυνατοί, μαζί με κόμματα και κινήματα που θέλουν να δουλέψουν μαζί μας για το καλό της πατρίδας και όχι για να κερδίσουν απλά μια βουλευτική έδρα, θα αποδείξουμε ότι είμαστε πράγματι το αναγκαίο συστατικό για το χαμόγελο και την σιγουριά που αξίζουν σε κάθε ελληνική οικογένεια και το καλό που πρεσβεύουμε για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας. 
Θέλουν - δεν θέλουν κάποιοι, οι ΑΝΕΛ θα είμαστε το αναγκαιο καλό για το αύριο των παιδιών μας».