Σαμαράς: Κανείς δεν παίζει με την ανάπτυξη και τις επιδοτήσεις των αγροτών (φωτό)

Σαμαράς: Κανείς δεν παίζει με την ανάπτυξη και τις επιδοτήσεις των αγροτών (φωτό)

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Περιοδεία στην Θεσσαλία πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη και τις επιδοτήσεις των αγροτών.

Όπως τόνισε ο πρωθυποθργός «Η προοπτική του μέλλοντος για τον έλληνα αγρότη αποτυπώνεται σε τέτοιες μεγάλες μονάδες καινοτόμες, εκπροσωπούν το αύριο δίνουν προοπτική για το αύριο, εξαγωγικές κυρίως, στηρίζουν τον αγρότη που θέλει να διαφοροποιηθεί να κάνει το καινούριο που με 20 δισ. ευρώ διασφαλισμένα από την Ευρωπαική Ένωση έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν καινούρια όνειρα».

«Αυτή την προοπτική του καινούριου, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την γκρεμίσει, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τις επιδοτήσεις του έλληνα αγρότη, με τις εξαγωγές των προιόντων του έλληνα αγρότη. Αυτή είναι η Ελλάδα του αύριο αυτή την Ελλάδα χτίζουμε» πρόσθεσε.

Το πρωί ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε πρότυπες μονάδες παραγωγής στο νομό θέλοντας να δείξει ότι υπάρχει η Ελλάδα που δημιουργεί και πρωτοπορεί.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε και μονάδα παραγωγής γκότζι μπέρι στον Ματαράγκα Λάρισας, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο χωριό Σοφάδες.

Στις 18:30 θα μιλήσει σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο