current views are: 1

3 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση11:20

Κουβέλης: Θα δώσουμε μια εκλογική μάχη με τις αξίες μας

Ανέβασε τους προεκλογικούς τόνους στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και του διαρκούς Συνεδρίου του κόμματος, ο προέδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Δημοσίευση 11:20’
αρθρο-newpost

Ανέβασε τους προεκλογικούς τόνους στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και του διαρκούς Συνεδρίου του κόμματος, ο προέδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Ανέβασε τους προεκλογικούς τόνους στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και του διαρκούς Συνεδρίου του κόμματος, ο προέδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης

 Την αυτόνομη εκλογική κάθοδο της ΔΗΜΑΡ σε συνεργασία με οικολογικές κινήσεις, των οποίων η οριστική απάντηση αναμένεται εντός των προσεχών ωρών, εισηγήθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και του Διαρκούς Συνεδρίου του κόμματος.

«Η παρουσία της ΔΗΜΑΡ είναι και χρήσιμη και απαραίτητη. Η ΔΗΜΑΡ και οι σύμμαχοί της μπορούν να γίνουν ο καταλύτης μιας θετικής εξέλιξης για τη χώρα» ανέφερε .

Ο κ. Κουβέλης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που η ΔΗΜΑΡ δεν ήρθε σε συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Τελικά δεν υπήρξε συμφωνία γιατί μας ζητήθηκε η ατομική συμφωνία στο πρόγραμμα των θεσεών τους. Μας ζήτησαν να κάνουμε δημόσια αυτοκριτική για το παρελθόν μας. Δεν μπορούσε να υπάρξει συμφωνία. Εμείς δεν μετανιώνουμε. Θα δώσουμε το παρών στην εκλογική μάχη. Θα δώσουμε το παρών και μετά τις εκλογές».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε το ρόλο που θέλει να διαδραματίσει το κόμμα του αυτή την κρίσιμη περίοδο:

«Για να συνεχίσουμε σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε. Για να συμβάλλουμε σημαντικά μαζί με τους συμμάχους μας σε αυτό που χρειάζεται η χώρα. Η προεκλογική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Θα δώσουμε τη μάχη με τις αξίες μας, τις ιδέες μας, το θάρρος μας, για την αλλαγή στην χώρα και στην κοινωνία. Για αλλαγές εντός της Ευρώπης. Για οικολογική ευαισθησία. Θα δώσουμε μια μάχη με τις προτάσεις μας. Είμαστε εχέγγυο της αλλαγής και της σταθερότητας. Με το βλέμμα στο μέλλον και όχι επιστροφή στο παρελθόν» τόνισε.


σχετικα αρθρα