Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα και έχει αφετηρία τον Ανδρέα Παπανδρέου

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα και έχει αφετηρία τον Ανδρέα Παπανδρέου

Να υποβαθμίσει τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα από τον Γιώργο Παπανδρέου επιχείρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε στελέχη νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ σε περιοδεία που πραγματοποιεί στην Πελοπόννησο. 

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να αναδείξουν σε μείζον θέμα ή σε εμφύλιο την απόφαση του κ. Παπανδρέου, ωστόσο δεν απέφυγε τα «καρφιά» εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον για την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας. Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι μια κλειστή ομάδα έλαβε τις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της χώρας, ενώ είπε ότι ουσιαστικά ματαιοπονούσε ο ίδιος και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που προσπαθούσαν να ρίξουν γέφυρες επικοινωνίας και επεδίωκαν να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εκλογές

Τέλος, χαρακτήρισε επίπλαστο το σχίσμα που επιχειρείται να παρουσιαστεί, ότι δηλαδή υπάρχει το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου, τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη είναι ένα και έχει ιστορική αφετηρία τον Ανδρέα Παπανδρέου».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο