Μόλις στη μία μονάδα εμφανίζει τη διαφορά της εκλογικής επιρροής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δημοσκόπηση της V-PRC για τα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν σήμερα. Η διαφορά, είναι οριακή, στα όρια του δημοσκοπικού λάθους. Με δεδομένο μάλιστα ότι δεν προσμετράται χωριστά το 'Άρμα Πολιτών” του Γιάννη Δημαρά, ουδείς μπορεί να προβλέψει αν το ΠΑΣΟΚ θα παρέμενε στην πρώτη θέση.

Στα αξιοσημείωτα, του ΚΚΕ που εμφανίζει ποσοστό 12%, ενώ ο ΛΑΟΣ βρίσκεται στο 7,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 5%, με τους Οικολόγους να συμπληρώνουν μια εξακομματική Βουλή με 3,5%.

Η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη εμφανίζεται με ποσοστό 2% να προηγείται της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη (1,5%).

Το ίδιο ποσοστό, 1,5%, συγκεντρώνει η Χρυσή Αυγή (!) και 1% η ΑΝΤΑΡΣΙΑ.

Αναποφάσιστοι δεν προσμετρώνται γιατί πρόκειται για μέτρηση εκλογικής επιρροής και όχι για πρόθεση ψήφου.

Παράλληλα, το 50% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι η χώρα πρέπει να απεμπλακεί από το Μνημόνιο, το 28% πως πρέπει να τηρήσει του όρους του, ενώ το 14% δηλώνει ότι δεν γνωρίζει του όρους ή το Μνημόνιο.

Αναφορικά με τον τρόπο που η κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει την κρίση το 66% δηλώνουν "καθόλου ικανοποιημένοι", το 23% "όχι και τόσο", το 9% "αρκετά ικανοποιημένοι» και 1% "πολύ ικανοποιημένοι".

Τέλος, το 80% των ερωτηθέντων, τέλος, θεωρούν ότι η χώρα κινείται σε "λάθος κατεύθυνση", το 12% σε "σωστή" και το 6% "ούτε σε λάθος ούτε σε σωστή κατεύθυνση".
Πηγή: "Επίκαιρα"- fimotro - newpost