current views are: 2

6 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση10:01

Για πρώτη φορά στα Θεοφάνεια ο Αλέξης Τσίπρας

Για πρώτη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στους εορτασμούς για τα Θεοφάνεια. 

Δημοσίευση 10:01’
αρθρο-newpost

Για πρώτη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στους εορτασμούς για τα Θεοφάνεια. 

Για πρώτη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στους εορτασμούς για τα Θεοφάνεια

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στον Πειραιά για την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, όπου ιδιαίτερα ευδιάθετος κρατούσε στα χέρια του το λευκό περιστέρι, μέχρι που ήρθε η στιγμή να το απελευθερώσει…

Στον Πειραιά η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε και φέτος στην αποβάθρα μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Είχε προηγηθεί Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Της Αγίας Τριάδας.  

Μετά το πέρας της τελετής ο κ.Τσίπρας σε δηλώσεις του από το δημοτικό θέατρο ανέφερε: «Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Ορθοδοξία μια λαμπρή γιορτή για τον ελληνικό λαό». «Εγώ να ευχηθώ το φως της δικαιοσύνης και της αλήθειας να ζεσταίνει από εδώ και εμπρός την πατρίδα μας.»

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε για τον εορτασμό των Θεοφανείων και ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση και ευχήθηκε «Καλή χρονιά και Χρόνια πολλά σε όλους», ενώ  ευχήθηκε «να φωτίσει όλους το φως της λογικής».

Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και βουλευτές της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά.

Τον Τίμιο Σταυρό, στα παγωμένα νερά της αποβάθρας, έπιασαν βατραχάνθρωποι του πολεμικού ναυτικού.


σχετικα αρθρα