Καταγγελία για τις εταιρίες που βγάζουν τα εκλογικά αποτελέσματα έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι πρέπει να ελεγχθούν τα αποτελέσματα της Κυριακής των εκλογών αφού οι ξένες, αμερικανικές, εταιρείες είναι σιωνιστικές, πρόσκεινται στο εβραϊκό λόμπι.

Παράλληλα, ζήτησε  να ελεγχθούν τα αποτελέσματα από καθηγητές Πληροφορικής, που θα επιβλέπουν ως τεχνικοί σύμβουλοι τη διαδικασία, σημειώνοντας ότι υπάρχει ενδεχόμενο νοθείας.

«Θα είμαι στη Βουλή. Από την πρώτη μέρα που θα είμαι στη Βουλή, παραιτούμαι καθε ασυλίας. Για να καθαρίσει το θέμα» είπε για το θέμα των offshore επαναλαμβάνοντας ότι «θα κρεμαστεί στο Σύνταγμα αν προκύψουν στοιχεία εις βάρος του».

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών του κόμματός του, απάντησε: «Είμαι άνθρωπος του διαλόγου. Eίναι τρελό το να μην μιλούν στο τηλέφωνο ο πρωθυπουργός και ο δυνάμει πρωθυπουργός. Η πόλωση με ενοχλεί. Ό,τι πολώνεται δεν επουλώνεται. Χρειάζεται εθνική συνεννόηση την Κυριακή το βράδυ. Το διαίρει και βασίλευε βολεύει τη Μέρκελ.

Για τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ τόνισε ότι το 75% των συμμετεχόντων σε αυτά είναι πρωτοεμφανιζόμενοι πολιτικοί.

Σχολιάζοντας το μακελειό στο Παρίσι σχολίασε ότι «οι Χριστιανοί έχουμε μεγάλη ανεκτικότητα στην προσβολή της θρησκείας μας».