Επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εξαπολύει ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας με το ΚΙΔΗΣΟ Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή τα σημερινά στοιχεία του ΟΑΕΔ για την ανεργία.

«Σύμφωνα με σημερινές ανακοινώσεις του ΟΑΕΔ, οι άνεργοι στη χώρα μας ανέρχονται στους 1,06 εκατομμύρια. Κύριοι της Συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ποιες πολιτικές προωθήσατε για να επιλύσετε το μείζον αυτό πρόβλημα που μαστίζει κυρίως τη νέα γενιά του τόπου μας;» διερωτάται ο κ. Καρχιμάκης και προσθέτει:

«Όλοι εμείς, στο Κίνημα Δημοκρατών - Σοσιαλιστών παλεύουμε για να αποκτήσουμε το δικό μας ελληνικό σχέδιο εξόδου από τη κρίση βασισμένο στην ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και την ανάπτυξη, προκειμένου να αμβλυνθούν οι ανισότητες που δημιουργούνται και η περιθωριοποίηση των ανέργων. Διεκδικούμε βιώσιμη ανάπτυξη με κοινωνικούς όρους και πλήρη απασχόληση για όλους. Και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από συγκρουσιακές μεταρρυθμίσεις που θα υλοποιηθούν αναχαιτίζοντας τις λογικές και τις πρακτικές όλων όσων τόσο καιρό παρεμπόδιζαν τη δημιουργία νέου πλούτου σε αυτό τον τόπο».