«Λέγοντας μόνο την αλήθεια» δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Γεσθημανή Πασχαλίδου.

«Οι βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου μας δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε ξανά αυτά που μας ανήκουν. Για αυτό τον λόγο αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πέλλα», αναφέρει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της. 

«Μέσα στην τρέχουσα δοκιμασία μάθαμε πολλά. Ανακαλύψαμε ότι η οργή και η απελπισία δεν οδηγούν πουθενά. Ανακαλύψαμε ότι η σκληρή δουλειά είναι μεγάλη αξία και ότι πολλά χέρια μαζί κάνουν θαύματα όταν θέλουν. Μάθαμε επίσης, ότι τίποτε δεν λύνεται από τον καναπέ. Μάθαμε να σεβόμαστε κάθε ευρώ και να μας νοιάζει που πηγαίνουν τα χρήματά μας. Μάθαμε ότι αυτοί που παλεύουν, διεκδικούν και εργάζονται σκληρά, ανταμείβονται. Ο κόπος και ο ιδρώτας κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα που υποφέρει από τις συνέπειες της κρίσης δεν πρέπει να πάει χαμένος», συμπληρώνει και καταλήγει:

«Λέγοντας μόνο την αλήθεια και προχωρώντας με τη σιγουριά και υπευθυνότητα που άπαντες  αναγνωρίζουν στη Νέα Δημοκρατία, ζητώ την εμπιστοσύνη σας και είμαι σίγουρη, πως μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».