Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, με στελέχη του κόμματος να κάνουν λόγο για «ψηφοδέλτια νίκης».

Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού, το μήνυμα που στέλνει η ΝΔ με τα ψηφοδέλτιά της είναι η ανανέωση, η πολύπλευρη διεύρυνση και το άνοιγμα στην κοινωνία.

Οι υποψήφιοι, που  κατέρχονται για πρώτη φορά, σε εθνικές εκλογές, ξεπερνούν το 55%, ενώ υπάρχει ισχυρή παρουσία γυναικών και μεγάλη συμμέτοχη νέων.  

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίαw εντάσσονται άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που πρόσφατα έδωσαν τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, γνωρίζουν καλά τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη δράσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας. 

Υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα είναι, επίσης, άνθρωποι των Επιμελητηρίων και Επιστημονικών Συλλόγων, άνθρωποι της αγοράς, που ξέρουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται να γίνουν για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη και η τόνωση της απασχόλησης, που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στα ψηφοδέλτια εντάσσονται πολλοί άνθρωποι του πνεύματος και των επιστημών, που μπορούν να συμβάλλουν στην έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη κρίση και τη διασφάλιση μιας καλύτερης επόμενης μέρας, καθώς και άνθρωποι από άλλους πολιτικούς χώρους, που προτάσσουν τη διασφάλιση της παρουσίας μας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη και εκφράζουν την αμφίπλευρη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας.

«Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη νίκη που θα ανήκει σε όλους τους Έλληνες» καταλήγουν στελέχη της Συγγρού.