Νέα τριήμερη περιοδεία στα Δωδεκάνησα αρχίζει αύριο Παρασκευή ο Eκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του αυτής θα δώσει και τρεις συνεντεύξεις Τύπου. Στη Ρόδο, την Παρασκευή στις 12:00 στα γραφεία της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος, στην Κάλυμνο το Σάββατο στις 12:00 και στις 16:30 της ίδιας μέρας στα καινούργια γραφεία των ΑΝΕΛ στην Κω, αφού προηγουμένως γίνει ο αγιασμός των εγκαινίων τους.

Ο κ. Κουίκ θα επισκεφτεί επίσης και αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς, αλλά και τις αγορές των νησιών, όπως κάνει πάντα, καθώς οι επαφές του με τους πολίτες ήταν το συστατικό από τα δημοσιογραφικά του χρόνια.

Τον Τέρενς Κουίκ συνοδεύει η υποψήφια Πολιτευτής Β’ Αθήνας Ευαγγελία Εγγλέζου, η οποία είναι και η επικεφαλής των Περιφερειακών δράσεων του, για λογαριασμό του Πολιτικού του Γραφείου.

Αναχωρώντας από την Αθήνα ο κ. Κουίκ είπε:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουμε και πάλι βουλευτική έδρα στα Δωδεκάνησα. Είμαστε βέβαιοι, ότι οι Δωδεκανήσιοι θα δώσουν το μήνυμα με την ψήφο τους, ότι τιμάνε εκείνους, που με την σειρά τους τηρούνε τις αρχές και τις υποσχέσεις τους, έναντι των ψηφοφόρων, που επέλεξαν ΑΝΕΛ το 2012 και που τώρα θα είναι πολύ περισσότεροι. Δεν είμαστε και ούτε θα είμαστε ριψάσπιδες. Οι πολιτικοί τυχοδιωκτισμοί με τον Σαμαρά των μνημονίων δεν μας αφορούν και είμαι βέβαιος ότι οι κάλπες θα δώσουν το μήνυμα τους στους επίορκους του Κινήματος, σε όλη την Ελλάδα».