Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και απαξιωτικό τρόπο αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής του ελεγχόμενου και χρηματοδοτούμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5».

Μιλώντας στην Λαμία ο κ. Αρβανίτης χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό μ@@@@@κ@ προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Η εκπροσώπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ να απομακρύνει τον Κώστα Αρβανίτη από το ραδιόφωνο και να καταδικάσει την υβριστική συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. Ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο. Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη. Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του. Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του».

Σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Αναγνώστου καλεί τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την άθλια και κατάπτυστη αναφορά του Διευθυντή του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού της χώρας.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Αναγνώστου τονίζει ότι «τέτοιες αδιανόητες συμπεριφορές, κατά τη διάρκεια – μάλιστα- της προεκλογικής περιόδου, δυναμιτίζουν το πολιτικό κλίμα και τη δημοκρατική ομαλότητα προκαλώντας τον ελληνικό λαό, πέρα και πάνω από κομματικές συμπεριφορές».