Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ για την άρνηση της ΕΣΗΕΑ να καταδικάσει τις ύβρεις του διευθυντή του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη εναντίον του Πρωθυπουργού.
 
«Αποτελεί ντροπή για τη δημοκρατία και τη δημοσιογραφία, η άρνηση της ΕΣΗΕΑ να καταδικάσει την αθλιότητα του "δημοσιογράφου" του κομματικού Ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού» τόνισε η ΝΔ.

«Η παράταξη των αριστεριστών συντρόφων του κ. Αρβανίτη, η ίδια που πριν λίγους μήνες παρουσίαζε το βιβλίο του Κουφοντίνα, μπλόκαρε την καταδίκη του από την Ένωση, θεωρώντας τις αγοραίες ύβρεις του κατά του Πρωθυπουργού, ως  "μέσο έκφρασης συμβατό με τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας"» επισημαίνεται, με τη ΝΔ αν καταλήγει: 

«Η παράταξη της επί χρόνια κρατικοδίαιτης συμπαρουσιάστριάς του Μαριλένας Κατσίμη και του "ιού" Δημήτρη Τρίμη, επέλεξε να ταυτιστεί με τον βούρκο αντί με τη Δημοκρατία, με την ιδεολογική τρομοκρατία αντί με την αλήθεια, με την κομματική εξάρτηση αντί  με την ευπρέπεια. Ντροπή και όνειδος!».