current views are: 1

11 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση11:58

Μιχελάκης: Θα ηττηθεί ο λαϊκισμός και ο κομματικός καιροσκοπισμός

Την πεποίθηση ότι στις εκλογές «θα ηττηθούν ο λαϊκισμός και ο κομματικός καιροσκοπισμός» εκφράζει ο κ. Γιάννης Μιχελάκης. 

Δημοσίευση 11:58’
αρθρο-newpost

Την πεποίθηση ότι στις εκλογές «θα ηττηθούν ο λαϊκισμός και ο κομματικός καιροσκοπισμός» εκφράζει ο κ. Γιάννης Μιχελάκης. 

Την πεποίθηση ότι στις εκλογές «θα ηττηθούν ο λαϊκισμός και ο κομματικός καιροσκοπισμός» εκφράζει με συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης.

«Η ΝΔ θα είναι και πάλι στην πρώτη θέση» τονίζει ο κ. Μιχελάκης και προσθέτει: «Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πολύ καλά πως στο ΣΥΡΙΖΑ παίζουν με τον πόνο του, παίζουν με την Ελλάδα, παίζουν με την παρουσία μας στην Ευρώπη. Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες και πιστεύω πως η μεγιστοποίηση της συμμετοχής των πολιτών στις κάλπες εξασφαλίζει την πρωτιά της Παράταξής μας».

Ερωτηθείς για το κλίμα κινδυνολογίας ο κ.Μιχελάκης που είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β’ Αθήνας σημειώνει: «Άλλο κινδυνολογία και άλλο επισήμανση υπαρκτών κινδύνων. Το πρώτο βεβαίως είναι λάθος. Το δεύτερο είναι εθνική υποχρέωση. Μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες πληρώσαμε βαρύ τίμημα κάθε φορά που αγνοούσαμε τους κινδύνους που υπήρχαν μπροστά μας».

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών εκτιμά ότι «οι παληκαρισμοί πως θα βαράνε νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές, οι μονομερείς ενέργειες που εξαγγέλλουν, οι πολιτικές που συνιστούν επανάληψη του ”λεφτά υπάρχουν” και θα δημιουργούσαν νέα ελλείμματα, θα οδηγούσαν σε σύγκρουση με τους εταίρους μας και θα στερούσαν από τη χώρα τεράστιους κοινοτικούς πόρους. Οι κραυγές πως θα σταματήσουν την πληρωμή τόκων και τοκοχρεολυσίων είναι συνώνυμες της χρεοκοπίας και της εξόδου από το ευρώ. Και αυτά δεν τα λέμε εμείς. Τα λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τα επισημαίνει ο διεθνής Τύπος. Την ανησυχία, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στην Ευρώπη την προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ».


σχετικα αρθρα