«Ιστορικό ατόπημα είναι ένας Παπανδρέου να επιχειρεί να διασπάσει το κόμμα που τον ανέδειξε Πρόεδρο και Πρωθυπουργό και μάλιστα χωρίς να προτείνει άλλη πολιτική», τονίζει σε συνέντευξή του ο Κώστας Σκανδαλίδης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος του κινήματος στην Α' Περιφέρεια της Αθήνας.

«Τα μνημόνια τα έφερε ο Γ. Παπανδρέου αλλά τα σχεδίασε και τα επέβαλε η καταστροφική πολιτική της ΝΔ που διπλασίασε το χρέος και πολλαπλασίασε το έλλειμμα μέσα σε τέσσερα χρόνια. Εκ των υστέρων η πολιτική επιλογή του 2010 παρά τα λάθη, τις παραλήψεις, τις ανακολουθίες, κράτησε τη χώρα όρθια. Η ιστορία οφείλει να τη δικαιώσει. Η αποδοκιμασία και η καταδίκη της, αφορά το ιστορικό ατόπημα ένας Παπανδρέου να επιχειρεί να διασπάσει το κόμμα που τον ανέδειξε Πρόεδρο και Πρωθυπουργό και μάλιστα χωρίς να προτείνει άλλη πολιτική», τονίζει ο κ.Σκανδαλίδης.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ιδιοκτησία των αρχηγών του, που συγκυριακά βρίσκονται στο τιμόνι του», τονίζει ο κ.Σκανδαλίδης και προσθέτει ότι «παραμένει χώρος με επεξεργασμένη στρατηγική, με εσωτερική δυναμική, με κοινωνική δικτύωση, με σημαντικές δυνάμεις βάσης έχει αφ’ εαυτού του τη δύναμη της αναγέννησης, της ανασυγκρότησης. Δεν θα υποταχθεί στον αγώνα των αρχηγών».