Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το μεταναστευτικό και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Σε ανακοίνωσή της για την παγκόσμια κινητοποίηση εναντίον του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, επιτέθηκε εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει ανοιχτά σύνορα παντού, για να περνάνε ελεύθερα οι λαθρομετανάστες, την ώρα που μοιράζει αδιακρίτως ιθαγένειες και ανακοινώνει γκρέμισμα του φράχτη στον Έβρο, 11 ευρωπαϊκές χώρες και οι ΗΠΑ ζητούν αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα της ΕΕ.

«Η ΝΔσυντάσσεται με τις χώρες του ελεύθερου κόσμου και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πολεμήσει τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει μόνος με τις ιδεοληψίες του» συμπλήρωσε η κυρία Σπυράκη.

Απαντώντας η Κουμουνδούρου επεσήμανε:

«Θα περιμέναμε από τη ΝΔ να δείξει μεγαλύτερη "αυτοσυγκράτηση" στον ακροδεξιό της λόγο, μετά τις επιθέσεις που έχει δεχτεί από τον διεθνή Τύπο. Πρόκειται για μια πολιτική τυμβωρυχία που διασύρει τη χώρα μας διεθνώς».